Grand TT doo se sa autobuskim prevozom putnika bavi više od 20 godina, tačnije od 1996. godine kada je bila u sklopu turističke agencije Grand tours doo. U tom periodu firma je u svom posedu uvek imala od pet do sedam autobusa visoke turističke klase koji su u to vreme bili jedni od najnovijih i najmodernijih autobusa u zemlji.  Veliki broj putnika koji su bili zadovoljni našim uslugama su nam dali zadatak da tu tradiciju i našu poslovnost sa modernizacijom voznog parka i vozača obučenih za turističke ture nastavimo sve do danas.

Obzirom na veliki obim posla i veliki broj prevezenih putnika, bili smo primorani da se 2006. godine na tržištu pojavimo kao dve firme: turistička agencija ,,Grand tours doo“, za organizaciju putovanja, i ,,Grand TT doo“, za prevoz putnika.

Grand TT doo poseduje ,,A“ licencu  broj 345 od 20.02.2006. godine, koja obuhvata delatnost prevoza putnika, a posebno bi istakli da smo deveta firma u Srbiji koja je dobila ,,Uverenje za međunarodni vanlinijski saobraćaj“.

Prateći modernizaciju i evropske trendove, kao firma koja većinu svog poslovanja obavlja van granica naše zemlje, a poštujući standarde Evropske unije, godine 2009. dobili smo ,,CPC sertifikat“  za profesionalno upravljanje veštinama i kvalitetom u nacionalnom i inostranom saobraćaju, izdatom od priznate ,,Međunarodne organizacije drumskih transportera – IRU akademije“.

Kroz godine iskustva i rada a prateći standarde autobuskog saobraćaja i prevoza putnika uvek težimo, kao što smo već naveli, da imamo ,,mlad“ vozni park,  i profesionalni i stručni kadar. Pod profesionalnim i stručnim kadrom mislimo na naše vozače koji su već dugo u našoj firmi i svojim iskustvom doprinose da naša putovanja proteknu sigurno, bezbedno i da naši putnici budu zadovoljni, kao i osobe koje rade na organizaciji samih putovanja.

Danas firma Grand TT doo u svom voznom parku poseduje 11 autobusa visoke turističke klase od kojih su većina autobusa do 5 godina starosti. Naglašavamo da se autobusi redovno servisiraju i održavaju u našoj garaži gde posedujemo servis, perionicu  i garažno mesto za svaki autobus.

 

Vaš izbor za sigurnu i udobnu vožnju

Grand TT doo, Novi Sad